Etusivu – Produktion 2024 julkaisu tulossa pian!

LoimuSpeksi 2024 banneri

LoimuSpeksi - Lapin suurin, mahtavin ja ainoa speksi!

Vuoden 2024 LoimuSpeksi on täydessä vauhdissa. Ota LoimuSpeksin somet seurantaan, niin pysyt ajan tasalla työryhmän kuulumisista ja uuden produktion julkaisusta!

Ajankohtaista

Speksi palaa Saivoon huhtikuussa 2024!

Nämä päivämäärät kannattaa ottaa ylös! 

LoimuSpeksi palaa Rovaniemen teatterin Saivo-saliin huhtikuussa kahdeksalla uskomattomalla näytöksellä! Kauden käynnistää ensiluokkainen ensi-ilta keskiviikkona 17.4 ja loistava kausi huipentuu vappuhumuiseen lauantaihin 27.4! Tästä kevään ainutlaatuisimmasta teatterispektaakkelista ei kuulu jäädä paitsi – ota siis tilimme seurantaan, jotta varmistat lippusi Kide.Appista tai lipunmyyntipisteillämme!

Esityspäivämme

17.4

18.4

19.4

22.4

24.4

Erikoisnäytös!

25.4

26.4

27.4

Hyväntekeväisyysnäytöksen yhteistyökumppanina Rovaniemen Seta!

Järjestämme tälläkin kaudella erikoisnäytöksen, jonka ylijäämätuoton lahjoitamme vähentämättömänä hyväntekeväisyyteen! Lienee sanomattakin selvää, kuinka tarpeellista vallitsevassa maailmantilanteessa on muistaa ihmisoikeuksien tärkeys. Siksi tällä kaudella haluammekin suunnata tukemme paikalliselle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka edistää nuorten ja nuorten aikuisten osallisuutta ja tasa-arvoisuutta. 

Speksiläiset ovat yhteisesti valinneet tämän kevään hyväntekeväisyysnäytöksemme yhteistyökumppaniksi Rovaniemen Seta ry:n. Tuen avulla järjestö voi muun muassa edistää sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksia, toteuttaa jäsentapahtumia, yleisötapahtumia, koulutuksia ja vertaistoimintaa. Hyväntekeväisyysnäytöksen esitys on 24.4!

Yhteistyökumppanimme

Kevään 2024 produktiolla on ilo tehdä yhteistyötä seuraavien yritysten, yhteisöjen ja toimijoiden kanssa!