Haku 2020

LoimuSpeksin ohjaajan, tuottajan ja käsikirjoituksen haku 2020

Speksin menestystarina jatkuu edelleen vuonna 2020. Tällä sivulla voit hakea LoimuSpeksin tärkeimpiin ja vaikutusvaltaisimpiin rooleihin, niihin jotka määrittelevät koko Speksiyden perustuksia. Haluatko olla koko produktion taiteellinen johtaja, koko organisaation kasassa pitävä voima, vai koko eeppisen tarinan alullepanija? Hae siis ohjaajaksi, tuottajaksi tai lähetä meille käsikirjoituksesi!

Hakulomakkeet

Ohjaaja

Ohjaaja vastaa speksin taiteellista kokonaisuudesta ja toimii esiintyjien vastuuhenkilönä. Ohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä tuottajan sekä tuotantotiimin (puvustus, lavastus, maskeeraus ym.) kanssa. Ohjaaja on päävastuussa harjoituskauden aikatauluista ja sisällöstä. Ohjaaja voi halutessaan rekrytoida itselleen apulaisohjaajan.

Hakijalle ovat eduksi:
– tekstin dramatisoimisen tunteminen
– peruskäsitys improvisaatioteatterista
– kokemus ohjaamisesta
– johtamis- ja projektinhallintataidot

Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijalle opintojen ohella tehtäväksi. Ohjaaja toimii osana Rovaniemen teatterikenttää ja jättää oman kädenjälkensä rovaniemeläiseen opiskelijakulttuuriin.

Hakeminen tapahtuu tällä lomakkeella tai klikkaamalla ylhäällä olevaa painiketta.. Pyydämme hakijaa lähettämään meille ansioluettelonsa, sekä avoimen hakemuksen. Hakuaikaa on sunnuntai 1.9.2019 kello 23:59 asti.

 

Tuottaja

Tuottaja on speksin alulle paneva voima, joka huolehtii siitä, että kaikki toimii aina syksyn (om)startista kevään esityksiin saakka. Tuottaja rekrytoi työryhmän, vastaa speksin taloudesta, projektin aikatauluttamisesta sekä yhteistyösopimuksista. Tuottaja tekee tiivistä yhteistyötä ohjaajan sekä tiimivastaavien (tekniikka- ja musiikkivastaava, koreografi ym.) kanssa.

Hakijalle ovat eduksi:
– kyky hallita suuria kokonaisuuksia
– ajan- ja taloudenhallinnan taidot
– hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
– kokemus tapahtumien tuottamisesta
– kulttuuritoiminnan tunteminen

Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi johtamista, markkinointia tai palvelumuotoilua opiskelevalle opintojen ohella tehtäväksi. Aiempi kokemus teatterialalta ei ole välttämätöntä. Homma alkaa lokakuussa!

Hakeminen tapahtuu tällä lomakkeella tai klikkaamalla ylhäällä olevaa painiketta. Pyydämme hakijaa lähettämään meille ansioluettelonsa, sekä avoimen hakemuksen. Hakuaikaa on sunnuntai 1.9.2019 kello 23:59 asti.

 

Käsikirjoitus

Onko sinulla tarjota meille vuoden 2020 Speksin käsikirjoitus? Jos vastauksesi on kyllä, (tai ainakin erittäin vahva ehkä) lähetä meille hakemus, joka sisältää:
– Käsikirjoituksen
– Synopsiksen, toisin sanoen tehokkaan tiivistelmän käsikirjoituksesta.
– Hahmogallerian, eli lyhyet kuvaukset hahmoista

Kerro myös onko tekstisi täysin valmis, vai vielä hieman keskeneräinen. Kehittele teoksellesi työnimi. Käsikirjoitus saa siis olla viimeistelemätön, mutta tarina tulee olla kokonaisuudessa käsikirjoitusmuotoon saatettuna. Leikkisästi voidaan sanoa, että käsiksen tulee olla 90% valmis. Valinnan jälkeen käsikirjoittajalla on vielä mahdollisuus hioa kohtauksia ja repliikkejä, mutta tarinan on oltava muuttumaton.

Omstartiton Speksi kestää perinteisesti noin tunnin verran, joten käsikirjoituksen tulee olla suhteellisen ytimekäs. Speksin ohjaajalle varataan myös oikeus ja mahdollisuus muokata käsikirjoitusta.

Linkin takaa löytyvällä lomakkeella pääset lähettämään meille käsikirjoituksesi. Tarvitsemme siis hakua varten melkein valmiin käsikirjoituksen, synopsiksen, sekä hahmogallerian. Hakuaikaa on 1.9.2019 kello 23:59 asti.

 

Yhteystiedot ja muuta

Onko sinulla kysymyksiä tehtäviin liittyen?
Lapin Speksi Ry:n hallitus vastaa kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla osoitteesta hallitus@loimuspeksi.fi tai Speksin Facebook-sivuilla.

Lapin Speksi Ry:n hallitus valitsee hakemusten pohjalta sopivan ohjaajan ja tuottajan syyskuun ensimmäisellä viikolla. Valittu ohjaaja ja tuottaja valitsevat yhdessä käsikirjoituksen hakemusten pohjalta. Lapin Speksi Ry:llä on oikeus jättää tuottaja ja/tai ohjaaja valitsematta, jos sopivaa hakijaa ei ole. Tällöin hallitus kokouksessaan päättää jatkotoimenpiteistä.

Oot upee ja speksikäs.