Tuotannon Casting 2021

Tuotannon casting 2021

Tervetuloa LoimuSpeksin vuoden 2021 produktion tuotannon casting-tilaisuuteen! Näyttelijät ja vastaavat ovat jo täydessä työn touhussa, mutta tuotanto etsii vielä muutamaa osaajaa täydentämään tiimiämme.

Tilaisuudet järjestetään maanantaina 8.2.2021 klo 17-20 sekä tiistaina 9.2.2021 klo 17-20 Lapin yliopistolla. Casting-tilaisuutta varten on koronaturvallisuuden varmistamiseksi varattu kaksi erillistä salia yliopiston C-siivestä (LS3 ja Castren-sali). Osallistujat jaetaan eri saleihin salin LS3 edustalla osallistujamäärän mukaan.

Muista saapua paikalle maskin kanssa ja ilmoittautua tilaisuuteen alla olevalla lomakkeella! Pandemia-ajan vuoksi ilmoittautuminen on pakollista.

Mihin castingissa voi hakea?

– Bändiläiseksi – Onko instrumenttisi basso, rummut tai vaikka poikkihuilu? Liity speksin bändiin!
– Teknikoksi – Valo- ja ääniteknikot varmistavat, että lavalla näkyy ja kuuluu!
– Markkinointiin – Etsitään markkinointitiimin toista puoliskoa tositarkoituksella!
– Lipunmyyntiin – Kuinka yleisö pääsisikään paikalle ilman lippua? Pelasta meidät tyhjiltä katsomoilta ja tule lipunmyyntitiimiin!
– Videotiimiin – Mikä olisikaan speksi ilman naurunpyrskähdyksiä herättäviä mainosvideoita tai lopullisen esityksen taltiointia?
– Johonkin muuhun? – Pandemian vuoksi työryhmän koko on rajatumpi kuin yleensä. Tekemistä riittää kuitenkin myös yllä mainittujen tehtävien ulkopuolelta, joten tule ihmeessä mukaan castingiin, jos speksi kiinnostaa!

Nähdään castingissa!

Kysyttävää? Kysy rohkeasti lisätietoa ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tuotanto@loimuspeksi.fi tai LoimuSpeksin Facebook-sivuilta.

 

MITÄ? LoimuSpeksin tuotannon casting-tilaisuus!
MISSÄ? Lapin yliopisto – LS3 (ja Castren-sali)
MILLOIN? Maanantaina 8.2.2021 klo 17 ja tiistaina 9.2.2021 klo 17