Vastaavahaku 2020

Vastaavahaku 2020

LoimuSpeksi 2020 hakee vastaavia produktioonsa! Jokaisen osa-alueen vastaavalta vaaditaan vahvaa näkemystä ja osaamista oman osa-alueensa tehtävistä. Kaikki vastaavat toimivat tiiviissä yhteistyössä ohjaajan ja tuottajan kanssa. Alla tarkemmat kuvaukset tehtävistä. Hakulomake löytyy tästä!

Vastaavien haku on auki 14.10.2019 kello 23:59 asti.

BÄNDIVASTAAVA
Bändivastaava on speksibändin musiikillinen johtaja, joka sanoittaa, sovittaa ja tarvittaessa nuotintaa tulevat speksibiisit koko bändille.

KOREOGRAFI
Koreografi luo koreografiat speksin tanssijoille ja näyttelijöille. Koreografiksi haetaan tanssin ja liikkeen monitaituria, jolta luonnistuu koreografian luominen lavalle tyyli- tai musiikkilajista riippumatta.

TEKNIIKKAVASTAAVA
Tekniikkavastaava vastaa koko speksin tekniikan toimimisesta. Hän on tekniikan moniosaaja, joka hallitsee sekä äänen että valon, eikä säikähdä nopeastikaan muuttuvia tilanteita.

VALOKUVAAJA
Valokuvaajan tehtäviin kuuluu henkilökuvausta ja tapahtumakuvausta.

VIDEOVASTAAVA
Videovastaavan tehtäviin kuuluu erilaisten mainos- ja markkinointivideoiden käsikirjoittaminen, kuvaaminen sekä editointi yhdessä videotiimin kanssa.

LAVASTUS- JA TARPEISTOVASTAAVA
Lavastusvastaava tekee lavastus- ja tarpeistosuunnitelman yhteistyössä ohjaajan kanssa. Hän huolehtii että lavastus toteutetaan/rakennetaan ja organisoi materiaalien hankinnat sekä kuljetukset. Hän huolehtii, että esityksessä on tarvittava tarpeisto, eli rekvisiitta. Lavastusvastaava huolehtii lavastuksen kunnossapidosta esityskauden aikana.

PUVUSTUSVASTAAVA
Puvustusvastaava tekee puvustussuunnitelman yhteistyössä ohjaajan kanssa. Hän vastaa puvustuksen toteuttamisesta ja materiaalien hankinnasta, sekä puvustuksen kunnossapidosta esityskauden aikana.

MASKEERAUSVASTAAVA
Tekee maskeeraussuunnitelman yhteistyössä ohjaajan kanssa. Vastaa maskeerauksen toteuttamisesta ja materiaalien hankinnasta. Hän vastaa myös maskeerauksesta esityskaudella, tai kouluttaa esiintyjät maskeeraamaan itse.

GRAAFIKKO
Graafikon vastuulla on produktion graafinen ulkoasu. Hän vastaa julisteiden, bannereiden, flaijereiden ja muun kuvallisen materiaalin luomisesta yhteistyössä tuotannon kanssa. 

TUOTTAJA
LoimuSpeksin tuotanto tarvitsee tekijöitä monenlaisiin tehtäviin. Voit halutessasi hakea pelkästään yleisesti tuotajaksi tai suoraa tiettyyn rooliin. Speksi tarvitsee toteutumiseensa vastaavia seuraaville alueille:
– markkinointi- ja viestintävastaava
– myyntivastaava
– tapahtumavastaava
– hyvinvointivastaava
Tuotanto pitää kokouksen heti haun päättymisen jälkeisellä viikolla ja järjestäytyy.

Jos sinulla on kysyttävää, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen tuotanto@loimuspeksi.fi tai puhelimella numeroon 0407723836.