Vuosijuhlat II

LoimuSpeksi II Vuosijuhlat

Spekstacular! 

LoimuSpeksi on tullut täyteen kahden vuoden ikään ja sitähän on syytä juhlia! Tällä kertaa jätämme pelastusliivit maihin, sillä nämä spekstacularit vuosijuhlat vietetään kuivalla maalla. Emme kuitenkaan mene liian kauaksi Kemijoen tunnelmista, vaan saamme nauttia ihanasta joki-ilmasta Ravintola Valdemarin lämpöisessä huomassa. 

Vuosijuhlaa vietetään perjantaina 20.9. kello 18:00 Ravintola Valdemarissa. Iltaan sisältyy upeaa seuraa, unohtumattomia hetkiä ja spontaaneja elämyksiä, joita siivittää alkumalja, maittava kolmen ruokalajin illallinen sekä ilmainen sisäänpääsy jatkoille.  

Illan buffet menu:

  • Vihreä salaatti, leipää ja levitettä
  • Lohikiusaus 
  • Marjapiirakka vaniljakastikkeen kera + kahvi/tee 

Lipun hinta on Lapin Speksi ry:n jäsenille 27€, muille 32€. Jäseniksi lasketaan viime kauden ja nykyisen alkavan kauden maksun maksaneet. Vuosijuhlailmoittautumisen voit tehdä tästä. Lomakkeesta löytyy vuosijuhlan maksutiedot. Ilmoittautuminen vuosijuhlaan päättyy 12.9.  

Pukukoodi: Spekstacular – toisin sanoen, voit pukeutua niin spektaakkelinomaisesti tai epä-hohdokkaasti kuin itse haluat!

Ja jos itse vuosijuhlille ei pääse, niin ilta jatkuu klo 22:00 Open Stagen ja livemusiikin merkeissä! Liput jatkoille myydään erikseen ennakkoon 5€ ja ovelta 6€.

Tervetuloa!