Hahmot 2024

Speksihahmot 2024

Tässä tulevat Mahtava Mahti-Ahti -produktion hahmot!

Mahti-Ahti

”Hän on se joka pelastaa päivän, hän on 𝗠𝗮𝗵𝘁𝗶-𝗔𝗵𝘁𝗶! Hän on kaupungin kuuluisin supersankari, jolla on eniten seuraajia ja faneja somessa. Kun Mahti-Ahti pelastaa päivän se ei jää keneltäkään huomaamatta, koska #Ahtisquad pitää huolen että heidän sankaristaan kuullaan!”

Mahti-Ahdin roolissa lavalla nähdään Samuli Suanto ja varanäyttelijänä kolmessa ensimmäisessä näytöksessä Severi Roivanen.

Myrkky Kyy

"𝗠𝘆𝗿𝗸𝗸𝘆 𝗞𝘆𝘆 on Tohtori Hiiden aina niin uskollinen kätyri. Kyyllä on älyä ja tappavaa myrkyllisyyttä, mutta sitäkin vaarallisemmat ovat hänen Excelin pyörityskykynsä.”

Myrkky Kyyn roolissa nähdään lavalla Katriina Ruokanen.

Tohtori Hiisi

”𝗧𝗼𝗵𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗛𝗶𝗶𝘀𝗶 on kaupungin laidalla laboratoriossa oleva nero, joka johtaa organisaatiota. Hiiden rautainen kokemus superpahiksena olemisesta on saanut hänelle kunniaa laboratoriostaan suurelta joukolta kätyreitä sekä hänen tekemiltään mutanteilta.”

Tohtori Hiiden roolissa lavalla nähdään Santeri Valkama.

Noel

"𝗡𝗼𝗲𝗹 on taiteiden opiskelija, joka on kyllästynyt ikuiseen opiskeluun. Hän vain haluaisi lukea sarjakuvia päivät pitkät. Noelin suurin unelma on tulla sankariksi ja auttaa maailmaa, niin kuin hänen suurin idolinsa Mahti-Ahti, jonka hän on nähnyt vain sarjakuvissa ja somessa.”

Noelin roolissa nähdään Sini Ranta.

Maxine Press

"Hän on kaupungin suosituimman lehden päätoimittaja 𝗠𝗮𝘅𝗶𝗻𝗲 𝗣𝗿𝗲𝘀𝘀. Maxinellä on monta rautaa tulessa, sillä hänen lehtensä julkaisee multimediallista sisältöä, lehden lisäksi niin televisioon, radioon, kuin someenkin.”

Maxine Pressin roolissa lavalla nähdään Jutta Kotala.

Kuutar

”Hän on 𝗞𝘂𝘂𝘁𝗮𝗿, Mahti-Ahdin vanha apuri, joka on jättänyt supersankarin hommat taakseen. Nykyisin hän kulkee omalla tavis nimellä 𝗦𝗶𝘃𝘂 𝗣𝗼𝘁𝗸𝘂𝗻𝗲𝗻. Sivun löytää hänen kantapaikastaan Maskeraadista nauttimasta jazz-musiikista, sekä sen monipuolisesta drinkkivalikoimasta. Onko Sivun kyyninen ja välinpitämätön ulkokuori vienyt hänet jo muiden ulottumattomiin, vai voivatko Noel ja muut luoda häneen uutta uskoa?”

Kuuttaren roolissa lavalla nähdään Nea-Veera Mäkäräinen.

Sampo Rahuli

”Kaupungin suurin juonenkeittäjä on tietenkin Pormestari 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗼 𝗥𝗮𝗵𝘂𝗹𝗶. Rahuli on hommannut itselleen mainetta ja kunniaa pelottelemalla kaupunkia äärimmäisillä uhkauksilla; supersankareiden kiellolla sekä hintojen nousulla. Tuleeko Rahulin jäätävä ego kaupungin pelastamisen tielle vai pystyykö hän asettautumaan kansalaisten puolelle?”

Sampo Rahulin roolissa lavalla nähdään Nenna Piispanen.

Pultron

”Tohtori Hiiden laboratoriossa syntyy milloin mitäkin pommeja ja ydinaseita Mahti-Ahdin pään menoksi. Mutta miten käy nyt, kun Hiiden ultimaattinen taidonnäyte saapuu kaupunkiin?”

Pultronin roolissa lavalla nähdään Unna (Rex) Kuusimäki.