Satamakeikka – Tarinoita hyvästä, pahasta ja Perheestä

Satamakeikka - Tarinoita hyvästä, pahasta ja Perheestä

Satamakeikka - Tarinoita hyvästä, pahasta ja Perheestä

𝑃𝑖𝑒𝑛𝑖 𝑘𝑎𝑢𝑝𝑢𝑛𝑘𝑖 𝑝𝑜ℎ𝑗𝑜𝑖𝑠𝑒𝑠𝑠𝑎. 𝑈𝑛𝑒𝑙𝑚𝑖𝑒𝑛 𝑘𝑎𝑢𝑝𝑢𝑛𝑘𝑖, 𝑗𝑜𝑘𝑎 𝑣𝑎𝑠𝑡𝑎𝑎𝑛𝑜𝑡𝑡𝑎𝑎 𝑣𝑖𝑒𝑟𝑎𝑖𝑙𝑖𝑗𝑎𝑛 𝑟𝑒𝑣𝑜𝑛𝑡𝑢𝑙𝑡𝑒𝑛 𝑙𝑒𝑖𝑠𝑘𝑢𝑒𝑠𝑠𝑎 𝑗𝑎 𝑗𝑢𝑢𝑟𝑖 𝑠𝑜𝑝𝑖𝑣𝑎𝑛 𝑝𝑎𝑘𝑘𝑎𝑠𝑒𝑛 𝑠𝑎𝑎𝑡𝑡𝑒𝑙𝑒𝑚𝑎𝑛𝑎. 𝑉𝑎𝑎𝑛 𝑒𝑖 – 𝑝𝑖𝑒𝑛𝑒𝑛 𝑘𝑎𝑢𝑝𝑢𝑛𝑔𝑖𝑛 𝑝𝑖𝑛𝑛𝑎𝑛 𝑎𝑙𝑙𝑎 𝑜𝑑𝑜𝑡𝑡𝑎𝑎 𝑚𝑎̈𝑡𝑎̈ 𝑦𝑑𝑖𝑛 𝑗𝑎 𝑟𝑖𝑘𝑜𝑙𝑙𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛 𝑘𝑒ℎ𝑡𝑜, 𝑗𝑜𝑡𝑎 𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑛 𝑘𝑎𝑡𝑠𝑒 𝑒𝑖 𝑡𝑎𝑣𝑜𝑖𝑡𝑎…

LoimuSpeksi 2023 kuljettaa meidät alamaailman pyörteisiin järjestäytyneen rikollisuuden piiriin. Pienen pohjoisen kaupungin vaikutusvaltaisimman rikollisjärjestön ote kaupungista alkaa lipsua, kun Ruusun mafiaklaanin nuorin vesa lähetetään aivan tavalliselle satamakeikalle. Luvassa on historiallinen valtataistelu oikeuden, kaupungin ja perheen kunnian puolesta. On aika pitää ystävät lähellä ja viholliset lähempänä, kun riitaisat rikollisperheet yhdistävät voimansa yhteisen vihollisen edessä.

Speksi on ratkiriemukas opiskelijateatteripläjäys, jossa yhdistyy hervoton komedia, vuorovaikutuksellinen improvisaatioteatteri sekä näyttävät musiikki- ja tanssinumerot. Erityisen speksistä tekevät OMSTART! -huudot, joiden avulla yleisö pääsee vaikuttamaan esityksen kulkuun. Lopputuloksena on mukaansatempaava teatterielämys, jossa jokainen näytös on ainutkertainen ja täynnä yllätyksiä! 

Esitykset

Ensi-ilta
Ke 5.4.

Esityskausi
5.-15.4.2023

Esitys alkaa klo 19, Lappia-talon kellariklubi Saivossa. Ovet aukeavat tuntia ennen esitystä ja salin vapaat istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Kesto väliajan kanssa noin 2,5 tuntia. Kaikki näytökset esitetään suomeksi.

Lisätietoa esteettömyydestä ja soveltuvuudesta löydät täältä.

Liput

18€ / 15€ / 25€

(peruslippu / opiskelija / kannatuslippu)

Ryhmäliput (väh. 10 hlöä) 12€ / kpl, otathan yhteyttä lipunmyyntiin ryhmälippujen varaamiseksi. Ryhmälippujen varaus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

Kurkkaa alta tarkemmat tiedot lipuista.
Ryhmälipunmyynti ja muut lipputiedustelut:
lipunmyynti@loimuspeksi.fi.

Liput myynnissä Kide.appissa sekä Lapin yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampuksilla myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Ovilipunmyynti aukeaa Lappia-talolla tuntia ennen esitysten alkua.

Lippuostos on sitova, eikä lippuja lunasteta takaisin. Lippujen vaihto toiselle esityspäivälle on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

näytös 11.4. klo 19
LoimuSpeksi X Nyyti ry hyväntekeväisyysnäytös

Lisätietoa lipuista

Kannatuslippu sisältää salin parhaan istumapaikan varauksen sekä huippusuositun haalarimerkin. Kannatuslipulla osoitat myös tukesi Lapin ainoan speksin toiminnan jatkumiselle, jolla mahdollistamme hauskan harrastustoiminnan ja ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä sadoille opiskelijoille vuosittain.

Opiskelijalipun voivat hankkia myös eläkeläiset ja varusmiehet. Alennushintaisia lippuja ostettaessa varauduthan esittämään asianmukaisen ja voimassaolevan alennustodistuksen esitykseen saapuessasi.

Ryhmäliput (väh. 10 hlöä) 12€/kpl. Otathan yhteyttä lipunmyyntiin lipunmyynti@loimuspeksi.fi ryhmälippujen varaamiseksi. Huomioithan, että ryhmälippujen varaus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen merkittyä alkua.

Avustaja pääsee näytökseen ilmaiseksi avustettavan kanssa. Avustajapaikan varaamista varten otathan yhteyttä lipunmyyntiin, lipunmyynti@loimuspeksi.fi.

Esteettömyys

Esityksessä käytetään teatterisavua ja välkkyviä valoja. Lappia-taloon ja Kellariklubi Saivoon on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Lisätietoa Lappia-talon esteettömyydestä löydät Rovaniemen teatterin verkkosivuilta. 

Huomioittehan, että esityksen teemat eivät sovellu perheen pienimmille.

Noudatamme kaikessa LoimuSpeksin toiminnassa turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää
Lisätietoja & muut tiedustelut: Vastaava tuottaja Linnea Pikkupeura, tuotanto@loimuspeksi.fi

Väliaikatarjoilu

Kellariklubi Saivon cocktailbaari on avoinna esitysten ajan, ja tarjolla on monipuolinen valikoima virvokkeita! Kokeile vaikka yhtä LoimuSpeksin eksklusiivisista erikoisdrinkeistä.

klaanin ruusu

Näyttämöllä

Tänä vuonna lavalla nähdään

Työryhmä

klaanin ruusu

Yhteistyökumppanit

Kevään 2023 produktiolla on ilo tehdä yhteistyötä seuraavien yritysten, yhteisöjen ja toimijoiden kanssa

Kuvassa logo; Napapiirin Energia ja Vesi
Kuvassa logo; K-Market
Kuvassa logo; Insira
Kuvassa logo; Kemijoki
Kuvassa logo; DAS
Kuvassa logo; TEK
Kuvassa logo; Pohjola Osuuspankki
Kuvassa logo; Piercing by Sereijan
Kuvassa logo; Hostel Cafe Koti

Kiitokset

Lapin kamariorkesteri
Lapin ylioppilasteatteri

klaanin ruusu
Lapin kamariorkesterin mainos; opiskelijaliput