Hahmot 2023

Speksihahmot 2023

Tässä tulevat Satamakeikka-produktion hahmot!

Kuvassa Verso-speksihahmo

Verso

“Ruusun mafiaklaanin nuorin ja ainoa vesa. Temperamenttinen, mutta osaa myös hillitä itsensä. Kätyreiden, kilpailijoiden ja rahvaan joukossa hän tietää arvonsa ja mielellään myös tuo sen esille. Verso on Don Faijan ainoa lapsi ja siksi häneen kohdistuu myös kovat odotukset. Hän on aina hoitanut keikat hyvin, mutta Faija ei aina tunnu huomaavan sitä, joten Verso yrittää aina vain kovemmin - Jokaisen keikan on mentävä täydellisesti tai muuten Isä ei ehkä hyväksykään lastaan.”

Verson roolissa nähdään lavalla Jessica Virtasalo

Kuvassa Lille-speksihahmo

Lille

“Lille on jengin nuorin, mutta aina mukana joka keikalla: jonakin päivänä hänestä tulee vielä pääpomo. Hän on jenginsä luottotykki, jonka hoksottimet pelaavat aina. Hän selviytyykin keikasta kuin keikasta rennolla otteella ja on pidetty jengin jäsenien keskuudessa.”

Lillen roolissa nähdään lavalla Katriina Ruokanen

Kuvassa Don Faija -speksihahmo

Don Faija

“Ruusun mafiaklaanin arvovaltainen johtaja. Hän huolehtii perheestään ja bisneksistään rautaisella otteella eikä siedä niskurointia. Don Faija on rakentanut imperiuminsa yksin ilman apua, eikä ehkä siksi luota kehenkään. Vai onko hänellä sittenkin traaginen tausta?

Don Faija on mystinen, arvokas, hillitty ja armoton, mutta ennen kaikkea hänelle perhe on kaikki kaikessa.”

Don Faijan roolissa nähdään lavalla Severi Roivanen

Kuvassa Big M -speksihahmo

Big M

“Iso Äm. Pomo. Boussi. Hän on jengin operatiivinen johto, aivot ja mielellään toiminnan ytimessä. Big M on myös Lillen äiti. Vaikka hän onkin kova katujen kasvatti, on lapsi hänen pehmeä kohtansa. Vaikka Lille suoriutuukin tehtävistään aina kunnialla, ovat jatkuvat läheltä piti -tilanteet saaneet Big M:n äidilliset suojeluvaistot heräämään.”

Big M:n roolissa nähdään lavalla Jutta Kotala

Kuvassa Charlston-speksihahmo

Etsivä Charleston

“Hän on kaupungin poliisivoimien ykkösetsivä. Mestarillinen vainukoira, joka selvittää kaikki rikokset. Etsivällä on tapana antaa aina ihmisille uusi mahdollisuus, mutta harmillisesti tämä koituu usein hänen kohtalokseen.”

Etsivä Charlestonin roolissa nähdään lavalla Sara Poutiainen

Kuvassa Kätyri-speksihahmo

Kätyri

“Kätyri on valmis uhrautumaan tehtävän kuin tehtävän puolesta, jopa oman henkensä uhalla. Kätyri on myös aina saavutettavissa eikä koskaan valita, vaikka harmittaisikin. Kätyri tukee Versoa ja tietää, että tämä on aina oikeassa. Hän myös katsoo Lilleä ylöspäin ja toivoo olevansa kuten tämä.”

Kätyrin roolissa nähdään lavalla Inka Salo

Kuvassa Bonasera-speksihahmo

Bonasera

“Bonasera on Ruusun perheen luotettu lakimies ja taitavuudensa oikeusasioiden kanssa takia on hän eräänlainen kätyri omassa arvossaan. Bonaseralle tärkeintä on nähdä hänen oma poikansa menestyvän elämässä, kuten hän itse on onnistunut Don Faijan leivissä. Kun hän pistää kaiken peliin, hän hurmaa niin poliisilaitoksen väen kuin jopa Kummisedän itse.”

Bonaseran roolissa nähdään lavalla Patrik Törhönen

Kuvassa Assistentti-speksihahmo

Assistentti

“Älä anna Assistentin tehtävänimikkeen huijata, sillä hän on kykenevä ja kokenut poliisi, joka haluaa nähdä oikeuden toteutuvan kaupungissa. Valitettavasti hän on päätynyt Etsivä Charlestonin kynnen alle. Nyt sen sijaan, että saisi siistiä rikollisia kaduilta vankilaan, hänen omat työpäivänsä Charlestonin toimistossa tuntuvat yhdeltä sellissä virumiselta.”

Assistentin roolissa nähdään lavalla Elisa Patokoski