Mahtava Mahti-Ahti – Totuus naamion takaa

Mahtava Mahti-Ahti banneri

Mahtava Mahti-Ahti - Totuus naamion takaa

Mahtava Mahti-Ahti - Totuus naamion takaa​

Mitä sinä tekisit, jos sinun selkääsi kiinnitettäisiin pommi ja pääsisit tapaamaan lempisupersankarisi? Pyytäisit häntä tietenkin olemaan uhraamatta sinua!

Tervetuloa pohjoisen pahamaineisimpaan rikospääkaupunkiin, jossa Jätkänpatsaan varjo jakaa kaupungin kahtia ja jonka megapahisten riivaamilla synkillä kujilla säihkyvinkin supersankari saattaa eksyä polultaan.

Kun taiteiden ikiopiskelija Noel joutuu panttivankitilanteeseen ja tapaa suurimman idolinsa Mahtavan Mahti-Ahdin, hän sekoittuu kaupungin katalaan verkkoon täynnä salaliittoja, huolestuttavia talousnäkymiä sekä unohdettuja unelmia. Miten maailma pelastetaan, jos todellisia supersankareita ei olekaan olemassa?

Luvassa on ennennäkemätön seikkailu hyvän ja pahan routaisella taistelukentällä, jossa päivän pelastavat vain kaikista rohkeimmat. Hanki lippusi takuuvarmasti kevään hauskimpaan jännitysnäytelmään nyt ja löydä omat supervoimasi LoimuSpeksissä!

 

 

LoimuSpeksi X Rovaniemen Seta ry erikoisnäytös 24.4

Tässä eksklusiivisessa speksiaalishow’ssa LoimuSpeksi on lyönyt hynttyyt yhteen Rovaniemen Seta ry:n kanssa ihmisoikeuksien tukemisen puolesta. Järjestö edistää paikallisesti Lapissa sateenkaari-ihmisten ihmisoikeuksia, toteuttaa jäsentapahtumia, yleisötapahtumia, koulutuksia ja vertaistoimintaa. Tämän näytöksen voitto-osuus lahjoitetaan lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseksi. Lisäksi Rovaniemen Setan jäsenet pääsevät kaikkiin näytöksiimme hintaan 14 euroa! Lue lisää Rovaniemen Setan toiminnasta täältä!

Mitä Speksi on?

Speksi on ratkiriemukas opiskelijateatteripläjäys, jossa yhdistyy hervoton komedia, vuorovaikutuksellinen improvisaatioteatteri sekä näyttävät musiikki- ja tanssinumerot. Erityisen Speksistä tekevät OMSTART! -huudot, joiden avulla yleisö pääsee vaikuttamaan esityksen kulkuun. Lopputuloksena on mukaansatempaava teatterielämys, jossa jokainen näytös on ainutkertainen ja täynnä yllätyksiä! 

Mahtiekstra!

Mahtiekstra-sivuilta voit tutustua tarkemmin esityksen sanoituksiin, hyväntekeväisyysnäytöksemme yhteistyökumppaniimme Rovaniemen Setaan sekä lisätietoihin siitä, miten voit osallistua LoimuSpeksi 2025 työryhmään tai yhteistyökumppaniksi! Tutustu halutessasi myös Uuden Rovaniemen kirjoittamaan teatteriarvioon esityksestämme Mah­ti-Ah­ti on kylmän kevään ener­gia­pys­sy – ja yksi par­hai­ta nä­ke­miä­ni spek­si­ta­ri­noi­ta!

 

Esitykset

Ensi-ilta
Ke 17.4

Esityskausi
17. – 27.4.2024

Esitykset alkavat klo 19 lukuun ottamatta klo 18 alkavaa esitystä 19.4,  Lappia-talon kellariklubi Saivossa. Ovet aukeavat tuntia ennen esitystä ja salin vapaat istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Kesto väliajan kanssa noin 2,5 tuntia. Kaikki näytökset esitetään suomeksi.

Lisätietoa esteettömyydestä ja soveltuvuudesta löydät täältä.

Liput

18€ / 15€ / 25€ / 14 €

(peruslippu / opiskelija / kannatuslippu/ Rovaniemen Seta ry:n jäsen)

Ryhmäliput (väh. 10 hlöä) 12€ / kpl, otathan yhteyttä lipunmyyntiin ryhmälippujen varaamiseksi. Ryhmälippujen varaus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

Kurkkaa alta tarkemmat tiedot lipuista.
Ryhmälipunmyynti ja muut lipputiedustelut:
lipunmyynti@loimuspeksi.fi.

Liput myynnissä Kide.Appissa sekä Lapin yliopiston ja ammattikorkeakoulun kampuksilla myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Ovilipunmyynti aukeaa Lappia-talolla tuntia ennen esitysten alkua.

Lippuostos on sitova, eikä lippuja lunasteta takaisin. Lippujen vaihto toiselle esityspäivälle on mahdollista viimeistään 24 tuntia ennen esitystä.

Klo 19 alkaen
Klo 19 alkaen
Klo 18 alkaen
Klo 19 alkaen
LoimuSpeksi X Rovaniemen Seta hyväntekeväisyysnäytös, klo 19 alkaen
Klo 19 alkaen
Klo 19 alkaen
Klo 19 alkaen

Lisätietoa lipuista

Kannatuslippu sisältää salin parhaan istumapaikan varauksen sekä huippusuositun haalarimerkin. Kannatuslipulla osoitat myös tukesi Lapin ainoan Speksin toiminnan jatkumiselle, jolla mahdollistamme hauskan harrastustoiminnan ja ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä sadoille opiskelijoille vuosittain. Haalarimerkin saat lipunmyyntitiimiltä näytökseen saapuessasi ilmoittamalla nimesi!

Opiskelijalipun voivat hankkia myös eläkeläiset ja varusmiehet. Alennushintaisia lippuja ostettaessa varauduthan esittämään asianmukaisen ja voimassaolevan alennustodistuksen esitykseen saapuessasi.

Ryhmäliput (väh. 10 hlöä) 12€/kpl. Otathan yhteyttä lipunmyyntiin lipunmyynti@loimuspeksi.fi ryhmälippujen varaamiseksi. Huomioithan, että ryhmälippujen varaus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen merkittyä alkua.

Avustaja pääsee näytökseen ilmaiseksi avustettavan kanssa. Avustajapaikan varaamista varten otathan yhteyttä lipunmyyntiin, lipunmyynti@loimuspeksi.fi.

Esteettömyys

Esityksessä käytetään teatterisavua ja välkkyviä valoja. Lappia-taloon ja Kellariklubi Saivoon on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Lisätietoa Lappia-talon esteettömyydestä löydät Rovaniemen teatterin verkkosivuilta. 

Huomioittehan, että esityksen teemat eivät sovellu perheen pienimmille – ikärajasuosituksemme on K-12.

Noudatamme kaikessa LoimuSpeksin toiminnassa turvallisemman tilan periaatteita. Lue lisää
Lisätietoja & muut tiedustelut: Vastaava tuottaja Annika Tolvanen, tuotanto@loimuspeksi.fi

Väliaikatarjoilu

Kellariklubi Saivon cocktailbaari on avoinna esitysten ajan, ja tarjolla on monipuolinen valikoima virvokkeita! Kokeile vaikka yhtä LoimuSpeksin eksklusiivisista erikoisdrinkeistä.

Lavalla nähdään...

LoimuSpeksi 2024 työryhmä

Yhteistyökumppanit

Kevään 2024 produktiolla on ilo tehdä yhteistyötä seuraavien yritysten, yhteisöjen ja toimijoiden kanssa!

Kiitokset

Lapin ylioppilasteatteri
Lapin kamariorkesteri
Kukkakauppa Elrika
K-Citymarket Rovaniemi