Kätyrit (2020)

KORONAPANDEMIA TAKIA KÄTYRIT ON PERUTTU

Kuten kaikki tiedämme, vuoden 2020 COVID19-pandemia vei kaikista elämän mehut. Niin se vei myös LoimuSpeksin produktion Kätyrit pois lavoilta kokonaan. Tänne jätämme silti näkyviin muistoksi Kätyrien julkaisut ja tiedot. Eläköön LoimuSpeksi 2020 ja Kätyrit!

KÄTYRIT

LoimuSpeksin 2020 produktio on nimeltään KÄTYRIT.

Tänä keväänä saamme tietää, millaista on työskennellä osana pahaa organisaatiota, jossa punotaan ilkeitä juonia ja maailman loppua pidetään määränpäänä eikä suinkaan uhkana. Apocalypse Corporationin päämaja kätkee monet salat, jotka vain Kätyrit pääsevät näkemään – mutta aina kaikki ei mene niinkuin pitäisi. Pahamaineisella organisaatiolla on vastassaan agentti, joka tekee kaikkensa estääkseen heidän ilkeät suunnitelmansa.

Kysymys kuuluu: pystyvätkö Kätyrit voittamaan agentin ja pelastamaan työpaikkansa?


Facebook


Twitter


Instagram

Esitykset alkavat kello 19:00 Rovaniemen Teatterin Saivo-näyttämöllä. Väliaikatarjoilusta vastaa Cafe & Bar 21.

Keskiviikko 1.4.
Perjantai 3.4.
Lauantai 4.4.
Sunnuntai 5.4.
Tiistai 7.4.
Keskiviikko 8.4.
Torstai 9.4.
Lauantai 11.4.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa!

Näyttelijät

Petteri Voutilainen

Tässä tulee Petteri, vanha kunnon speksiläinen, joka hyppää lavalle toista kertaa. Petteri on monitaituri ja hänellä on mahtava kykyä lukea tilanteita niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin: Toisin sanoen hän osaa laittaa kirsikan kakun päälle. Petteristä kerrottakoon sen verran, että hän opiskelee graafista suunnittelua ja hänen äänensä on varsin metallinen.

Antti Isosomppi

Antti Isosomppi on hilpeä vilperi, joka levittää hyvää mieltä muille mainioilla tarinoillaan ja timanttisella hymyllään. Tämä punapipoinen heppu taitaa niin oikeaoppisen kyykyn salat, kuin myös Digimonin tunnarin japaniksi. Dramaattisimmilla hetkillään Antti heittäytyy jalkojen vietäväksi ja saattaa esimerkiksi kävellä 30 kilometriä paikkakunnalta toiselle kuutamon valossa.

Sonja Veijalainen

Tässä on Sonja Veijalainen, samettisen äänen omaava, toisen vuoden speksinäyttelijä. Harjoituksissa Sonja kannustaa kanssanäyttelijöitään positiivisella luonteellaan sekä saa nokkeluudellaan sadepäivätkin paistamaan!

Annika Koskenkorva

Annika Koskenkorvassa sukunimen lisäksi menevää on kaikki huomioon ottava persoonallisuus, sekä kaikkien huomion varastava ääniala. Herkkä Elovena-tyttö ulkoa, mutta rohkea elämää rakasteleva nainen sisältä! Tästä maailmasta ei löydy sellaista aihetta, mistä Annika ei kehtaisi kanssasi keskustella!

Ante Jalvela

Ante Jalvela. Yleisölle paremmin tutuksi tullut mies ja kitara. Tämä samettiääninen runoilijapoika ihastuttaa kanssakuulijoitaan tarinoillaan ja piristää päivää nokkelilla jutuillaan. Kaiken lisäksi hän varastaa takuulla huomiosi tanssilattialla! Ante on loistotyyppi!

Siiri-Sofia Laitala

Siiri-Sofia on nyt ensimmäistä kertaa speksitoiminnan ytimessä, mutta vakuuttaa uskomattoman karismaattisella tyylillään ja säpäkällä muuntautumiskyvyllään: Kiltti äitimuori vaihtuu hetkessä vaikkapa syljeskelevään teiniraggariin. Luokanopettajaksi kolmatta vuotta opiskelevalla Siiri-Sofialla on heittäytymiskykyä jokaiseen tilanteeseen, eikä hän varmasti hätkähdä mistään pienestä!

Bändi
Bändi
Koreografit
Koreografit
Lavastus & tarpeisto
Lavastus & tarpeisto
Maskeeraus
Maskeeraus
Näyttelijät
Näyttelijät
Ohjaaja & päätuottaja
Ohjaaja & päätuottaja
Ohjaaja & apuohjaaja
Ohjaaja & apuohjaaja
Puvustus
Puvustus
Tanssijat
Tanssijat
Tekniikka
Tekniikka
Tuotanto
Tuotanto
Tuotantoassarit
Tuotantoassarit
Valokuvaaja & graafikko
Valokuvaaja & graafikko
Videotiimi
Videotiimi

Previous
Next